Avis. Adelina Vasiliev Photography

Familia Morosanu

www.facebook.com/mariska.morosanu

Domnișoara Adelina va multumim pentru fotosesiune am avut parte de atîtea emotii pozitive și clipe de neuitat. Sunteti o fire pozitivă și atrăgătoare și un mare profesionist în ceea ce faceți ❤❤❤❤ . Si stiu cu siguranta ca ne mai intilnim 🤗 Mersi inca o data totul a fost SUPER!!!

christmasfamilystudio
Avis. Adelina Vasiliev Photography

Buecicu Tatiana

Adelina, îți mulțumesc mult pentru extraordinara fotosesie! A fost o experiență de neuitat pentru mine și familia mea! Ne-am simțit foarte relaxate in compania ta, ceea ce vorbește despre înaltul tău profesionalism, iar dedicația cu care te-ai implicat în proces au făcut ca cele două ore rezervate pentru fotosesie să treacă foarte rapid. Pozele au ieșit natural, pe placul nostru, al tuturor!
Pe viitor vom apela neapărat la serviciile tale de fotograf și deja te-am recomandat cunoscuților mei, pe care i-ai impresionat cu lucrările tale minunate!!!

christmasfamilystudio
Avis. Adelina Vasiliev Photography

Iurie Vica Stegari

Domnisoara Adelina, va multumesc mult din suflet pentru poze! Sunteti foarte bravo, un om de incredere. Am sa va recomand cu mare placere la toti cunoscutii si la toti oameni de incredere. Sunteti bravo bravo!

christmasfamilystudio